MOR ANNA ka' mere end du tror

Vi udvider hele tiden vores sortiment med nye og spændende tiltag,
der gør det nemmere for dig at få en god og varieret oplevelse med hjem i posen

  • MOR ANNA er en unik bageroplevelse i øjenhøjde

Hos MOR ANNA gør vi os umage med at give dig en oplevelse, hvor du er i centrum, og hvor vi viser dig, hvad vi forstår ved godt brød og god service.

  • Håndværket er i centrum

Vi er ærlige omkring de råvarer, vi bruger og vores brød, kager og delikatesser viser respekt for det håndværk, der ligger bag. Det er derfor, at der i vores sandwiches er hjemmelavet rullepølse og, at vi til vores hindbærsnitter selv koger hindbærmarmeladen. Det handler i bund og grund om faglig integritet.

  • Vores vigtigste ingrediens er tid og dedikation til håndværket.

Vi håber, at du vil opleve, føle, se og smage vores engagement for at bage! Vi tror på, at god smag er det vigtigste. For os er det færdige brød et resultat af flere dages arbejde. Det er noget vi er stolte af. Derfor laver vi vores brød og kager fra bunden uden mix og smarte fiduser.

  • Kager smager bedst sammen med god service

Det betyder meget for os, at vi møder dig i øjenhøjde, så du oplever den kvalitet, service og opmærksomhed, som vi er kendt for. Vi bestræber os altid på, at give dig en oplevelse - lige fra du kommer ind ad døren og indtil du står hos os igen.

Se hvad vi kan levere på vores bestillingsside.

Får du lyst til at MOR ANNA skal stå for kage, brød, frokost eller delikatesser til dit næste arrangement. Klik her og se hvad vi kan lave

Læs mere om, hvordan du bestiller her